Zilele trecute în timp ce plasam o comandă pe eMag, am observat o nouă opțiune de livrare disponibilă: Tazz by eMag cu livrare în maxim o oră. Evident, contra unui cost comparabil cu cel al livrării prin curier (aproximativ 20 de lei), însă timpul de livrare este cel care atrage atenția. Așa că, bineînțeles am căutat să vad care e faza.

Se pare că serviciul de food delivery EuCeMananc.ro, achiziționat în urmă cu ceva timp de eMag, a fost rebranduit și și-a extins paleta de servicii oferite. Practic, așa cum procezează și Glovo, Tazz nu livrează doar mâncare ci face și coletărie, iar având în vedere că este acum parte din retailer condus de Iulian Stanciu, mișcarea pare a fi una foarte bine gândită atât în cazul clienților care au nevoie urgentă de livrarea unui produs, dar și în avantajul serviciului de delivery care nu rămâne blocat doar în așteptarea comenzilor de mancare.
Pe lângă produse din oferta eMag, vor mai fi disponibile și produse comercializate de Mega Image, Sensiblu, Dr.Max  sau DM.

Sunt curios ce succes va avea acest serviciu, dar partea bună este că acoperirea la nivel național este destul de mare, cuprinzând orașele: Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Arad, Brasov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Baia Mare, Ploiesti, Craiova, Braila, Resita, Botosani, Pitesti, Constanta, Suceava, Roman, Galati.