Cine sunt? De ce blog? De ce acum?

Sunt 3 intrebari pe care si eu mi le pun zilnic, nu doar voi cei ce ati ajuns pe acest site pentru prima data. Apropo: Bine ati venit!

Eu sunt Razvan, pasionat de fotografie, tehnologie, calatorii, muzica, media si online. Stiu, cam multe, insa toate au un fundament: pasiunea pentru fotografie a venit oarecum nativ, de la bunicul meu, careia i-am mostenit o colectie frumoasa de aparate foto pe film, dar si un dram de entuziasm pentru aceasta arta.

Pasiunea pentru tehnologie am descoperit-o efectiv stricand de foarte multe ori calculatorul familiei si de fiecare data incercand sa il depaneze singur. Ulterior am ajuns sa inteleg si sa dezvolt cateva aptitudini tehnice.

Muzica e in sange, chiar daca nu am vreun talent in acest sens, sunt un mare consumator si observator al industriei. Fun fact: pe la 10 ani cred ca eu am pus bazele Spotify-ului, utilizand un casetofon cu microfon, inregistrand cele mai noi piese aparute pe Atomic, si ascultandu-le “on demand” ori de cate ori aveam chef. Nu mi-a iesit partea cu “extreme quality” dar au facut-o suedezii mult mai bine.

Calatoriile se imbina foarte bine cu fotografia, deci nu o sa insist pe subiect. Cine spune ca nu ii place sa stea in vacanta, minte.

De ce blog? De ce acum?

Pentru ca e momentul. Dupa mai multe incercari cu diverse proiecte (poate ai auzit de Arena Mondena, Bucharest Beat sau PeLipscani.ro) cred ca e momentul sa ma identific si cu pasiunea pentru online, intr-un spatiu doar al meu si care sa ma reprezinte. Bine ai venit!