Lansat în urmă cu 2 luni în Marea Britanie, serviciul Revolut Junior a devenit ieri disponibil și în România, pentru clienții Premium și Metal.

Această opțiune vine cu un card separat și cu o aplicație tot separată ce poate fi instalată pe telefonul copilului și care îi trimite acestuia alerte și îl informează ori de câte ori are loc o tranzacție. Bineînțeles, părinții sunt cei care administrează, alimentează și stabilesc limite de tranzacții. Partea tare este că părinții vor avea această opțiune direct în aplicația principală Revolut.

Totul are ca rol îndrumarea financiară a micuților și dezvoltarea obiceiurilor sănătoase, dar și, de ce nu, o mai bună comunicare în familie.

În viitor, vor fi disponibile și opțiunile de încasare directă a alocației pe acest card, planuri de economisire dar și diverse obiective cu caracter financiar alături de sfaturi și noțiuni de educare financiară.

Revolut Junior poate fi activat de părinți sau tutori legali pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani.
Clienții Premium pot deschide 2 conturi iar clienții Metal 5 conturi, câte unul pentru fiecare copil, iar utilizarea cardului nu este condiționată de accesul la smartphone și la aplicației a celui mic.

sursa foto: Monkey Mouse

Am spus-o și o s-o mai spun, deși sunt multe zvonuri și discuții în piață despre cât de serioasă este această instituție bancară, Revolut este o companie care trăiește în prezent și dezvoltă servicii care sunt adaptate zilelor noastre. Iar o companie de genul ăsta, greu va dispărea de pe piață.