Spuneam în articolul precedent că în stațiunea Olimp au avut loc anul acesta importante investiții private, iar în articolul de față vorbim despre Novum by The Sea. Pentru cei ce încă nu au aflat, în capătul de nord al stațiunii, în locul fostului camping Olimp, și-a deschis porțile anul acesta un complex de apartamente de lux, cu 4 hoteluri (Astria, Brizo, Cronos și Doris), Vila Times dar și alte câteva proprietăți private impresionante. Și sunt sigur că până anul viitor complexul se va extinde, având în vedere șantierul din împrejurimi. Tot aici veți găsi Restaurantul Leto, piscina absolut superbă, poienița de relaxare și cu spații de joacă pentru copiii – Greenland și plaja privată Asteria cu beach bar-ul aferent. Întregul complex are un regim închis, destinat doar turiștilor cazați aici.

Calitatea serviciilor și amabilitatea personalului este cea care te impresionează încă de la început, pe lângă tarifele peste medie. Dar, după cum spuneam, este un regim de tip luxury destinat în special celor care își doresc o vacanță aproape de casă și pentru care echivalarea prețurilor cu o vacanță în afara țării nu este un criteriu de selecție.

Totodată, este un loc unde poți să stai liniștit cu familia, fără să îți lipsească nimic și unde să te poți relaxa atât pe zi, cât și pe seară, într-un hamac în Greenland sau la un concert live lângă piscină, aici fiind în fiecare seară un program artistic destul de bogat.

La capitolul servicii, noi am fost găzduiți de către Astria unde am găsit un personal foarte amabil și zâmbitor cum rar găsești pe litoralul românesc, iar în condițiile sanitare actuale, regulile de igienă și distanțare erau păstrate destul de riguros.

Cum spuneam, complexul este unul gândit să îți ofere tot ce ai nevoie pe perioada vacanței, mai ales că Olimpul ca stațiune în momentul de față nu mai oferă aproape nimic în materie de entertainment sau alte servicii. Dar știți cum se zice: Paradise ain’t cheap.

Vă las mai jos un video și câteva poze cu experienta pe care noi am avut-o acolo:

Citește și Olimpul renaște (partea I)