Organizatorii festivalului SAGA aduc 2 tipuri de petreceri electrizante în cadrul târgului de Crăciun Laminor Winter Wonderland: Flashback Nights și Frozen Beats.

Deschiderea târgului are loc pe 30 noiembrie iar în acest weekend prelungit îi poți vedea pe Fedde Le Grand, Inna, The Motans, Antonia, Guess Who, Killa Fonic și alții.

Apoi, în urmatoarele 3 weekenduri te poți delecta pe ritmuri nostalgice în serile de vineri la Nopți Flashback cu artiști ca Dr. Alban (8 decembrie), The Best of Abba și The Queen Tribute** (15 decembrie) și 2 Unlimited** (22 decembrie).

Nopțile de sâmbătă sunt rezervate Frozen Beats: DJ internaționali și artiști hip-hop locali: Nicky Romero și Grasu XXL (9 decembrie), Quintino și Puya (16 decembrie) și Sunnery James & Ryan Marciano și Spike (23 decembrie).

Accesul în cadrul târgului este gratuit, însă nu și accesul la petreceri.
Partea bună este că prețul biletelor este totuși unul modic de doar 50 lei.

ALDA: Winter Wonderland nu este doar un târg de Crăciun; este un loc în care visele de vacanță prind viață. De la weekendul de deschidere până la Anul Nou, fiecare zi oferă ceva special. Alăturați-vă nouă în această minunată călătorie de vacanță!

O iarna fabuloasă!