În Decembrie anul trecut a avut loc la TNB premiera unui spectacol cum rar îți este dat să vezi: Pădurea Spânzuraților după Liviu Rebreanu, în regia lui Radu Afrim. Transpunerea în scenă a celebrului roman a avut la bază întrebarea: “Cum ne raportăm noi, cei de azi, la compatrioții noștri de acum 100 de ani?”.

Regizorul și-a imaginat un dialog între tinerii din ziua de azi și soldații din acea vreme, reușind în mod fabulos să lege 2 lumi ce se raportează la valori total diferite. Combinația de teatru, muzică, dans contemporan și efecte vizuale fac din cele 3,5 ore o adevărată călătorie printr-un carusel de emoții ce te va face la sfârșit să exclami: WOW!

Am multe motive să spun că piesa în sine este pe lângă altele un manifest, însă va las să descoperiți singuri. Vă mai spun doar că din distribuție fac parte nume mari precum: Alexandru Potocean, Richard Bovnoczki, Marius Manole, Istvan Teglaș și Raluca Aprodu.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul TNB (prin MyStage), dar și de la Agenția de Bilete din cadrul TNB (program Luni: 10.00 – 16.00, Marţi – Duminică: 10.00 – 19.00).