Spuneam într-un articol recent că înainte de pandemie rămăsesem restant la capitolul seriale. Am recuperat un pic începând cu Money Heist – Casa De Papel, iar imediat după am început două seriale la fel sau poate mai bune.

Despre UNORTHODOX nu am să scriu prea multe pentru că este un serial care te va surprinde, enerva și care îți va stârni în același timp o curiozitate care te va ține lipit de ecran pentru cele 4 episoade.

Cel de-al 2-lea însă, pentru că nu mă feresc de cuvinte mari o să-l denumensc o capodoperă. De la firul poveștii care te poartă prin tot felul de stări și până la construcția personajelor care se completează perfect în fiecare situație sau scenă, serialul ăsta m-a făcut să îl consum într-un ritm mai puțin accelerat tocmai pentru a digera mai bine fiecare răsturnare de situație și pentru a savura fiecare emoție pe care o transmite.

Dacă vă plac filmele de acțiune aș putea spune că este o combinație între Breaking Bad și Sopranos.

Pe scurt, este povestea familiei Byrde care intră într-un carusel de evenimente, fiind patronii unei afaceri prin care trebuie să spele bani pentru un cartel de droguri din Mexic. Marty și Wendy Byrde fac o echipă excelentă alături de cei doi copii Charlotte și Jonah pentru a face față provocărilor care nu încetează să apară. Trafic de droguri, crime, drame în familie și povești de dragoste, serialul ăsta este presărat cu de toate.

Aseară am terminat cel de-al 3-lea sezon și fără să dau spoilere imaginea de final este una care îți dă inevitabil fiori. Abia aștept ca Netflix să lanseze sezonul 4, însă cu toată nebunia asta, sigur nu va se va întâmpla anul acesta dar zvonurile spun că scenariul ar fi scris pentru minim 5 sezoane.

În altă ordine de idei, zilele acestea Netflix a dat drumul și la The Last Dance, o poveste despre Michael Jordan, Scottie Pippen și Dennis Rodman și paginile de istorie scrise de ei în NBA alături de Chicago Bulls.