Ok, sunt fan Apple și am să rămân încă mulți ani de-acum încolo. Dar cu toate astea, nu pot să nu izbucnesc în râs când văd că au lansat un set de roți pentru Mac Pro, pe care le comercializează la nu mai puțin de 700 f**ing euro.

Practic aceste roți au rolul de a transforma unitatea centrală Mac Pro într-un dispozitiv ușor de manevrat și mutat prin birou sau dintr-o locație în alta.

Privind obiectiv, sunt convins că finisajele sunt de cea mai bună calitate, ca orice produs ce iese din fabricile Apple, iar comparând cu prețul unei unități tip Tower a Mac Pro care pleacă de la 6000 (!) de euro, prețul acestor roți este puțin peste 10%. Deci nu oricine își permite să achiziționeze un un Mac Pro, dar cine o va face, destul de probabil va scoate si cei 700 euro pentru aceste roți, asta dacă nu va avea răbdare să apară variante similare comercializate de diverși producători after-market. Până la urma prețul lor este egal cu cel al unui iPhone 11.

Concluzia mea: nu știu câtă lume va opta pentru aceste roți de lux pentru “răzătoare”, dar Apple ne-a demonstrat în toți acești ani că nu există reclamă negativă, ci doar reclamă, așa că iata-ne vorbind despre această ispravă. Deci, cu plăcere Apple.