iPhone 11 este un telefon extraordinar ce și-a câștigat fanii și a avut vânzări record (peste 37 milioane de unități vândute (plus 17.6M iPhone 11 Pro Max și 15.5M iPhone 11 Pro), fiind al 2-lea cel mai vândut telefon în 2019 (conform 9to5Mac). Îmi aduc aminte o discuție pe care am avut-o într-un Apple Store din Miami cu un consultant în vânzari și care îmi povestea cum în primele săptămâni de la lansare magazinul se închidea zilnic dupa doar 2 ore de program pentru că rămâneau fără marfă iar oamenii formau cozi la intrare cu ore înainte de deschidere.

Și cu toate acestea, veștile legate despre viitorul iPhone 12 par să stârnească valuri și mai mari în piață. Schimbările notabile de design, pentru prima oară de la iPhone 6 încoace, posibila reducere a noch-ului dar și upgrade-urile pentru camera foto (introducerea senzorului de realitate augmentată – LIDARdisponibil deja pe noul iPad Pro) dar și implementarea 5G, mă fac să încep deja să plănuiesc finanțele familiei pentru un posibil upgrade în toamnă. În mod normal obișnuiesc să-mi schimb telefonul odata la 4 ani, însă cred că iPhone 12 va fi un telefon mai complet decât 11, cu un design-ul ce mă atrage foarte tare aducând cu telefon-ul meu de suflet iPhone 4 (margini pătrățoase) și pe care sa-l păstrez încă 4 ani, fară să mai tânjesc dupa un nou model.

Iată mai jos un video realizat de Everything Apple Pro ce prezintă câteva dintre schimbările pe care le poate aduce iPhone 12: