Așa cum au promis acum 2 săptămâni, organizatorii SAGA Festival au revenit cu un anunț legat de prima ediție a evenimentului, aruncată în incertitudine de pandemia globală.

Astăzi, CEO-ul Alda a publicat următorul anunț:

Dragi Adventurers,

După săptămâni de discuții, răspunsuri și direcții din partea autorităților de stat și locale și cu o atenție deplină asupra siguranței comunității noastre, am luat decizia de a privi înainte și de a ne reuni în septembrie 2020 în parcul Izvor.
Amânarea către luna septembrie a acestui an este cea mai bună opțiune pentru SAGA Festival. Va fi o atmosferă electrizantă în inima Bucureștiului și pregătirea pentru acea energie ne face să lucrăm neobosit până la ziua deschiderii pentru a vă oferi o experiență de neuitat.
Suntem foarte încântați că am reușit să stabilim o noua data pentru Festivalul SAGA din Parcul Izvor în 11, 12 și 13 septembrie 2020. Toate biletele pentru datele din iunie vor rămâne valabile pentru septembrie. Lineup-ul actualizat va fi anunțat în curând. Acesta poate fi ușor diferit datorită programului artiștilor, dar vă asigurăm că se va ridica la standardele ALDA și Insomniac. Un nou artist surpriză va fi anunțat în curând
Cumpărătorii de bilete care, din păcate, nu pot participa în septembrie, vor fi anunțați prin e-mail ulterior, cu privire la pașii următori. Pentru întrebari legate de bilete, vă rugăm să contactați Bilete.ro la adresa de e-mail: office@bilete.ro.
Vă mulțumim pentru răbdare și sprijin continuu. Știind că ne vom aduna din nou în curând și vom construi amintiri împreună ne face fericiți în circumstanțele actuale. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe toți în parcul Izvor din București în luna septembrie.

Cele bune,
Allan Hardenberg – CEO, SAGA

SAGA ar fi trebuit să aibă loc între 5 și 7 iulie iar primii artiști anunțați au fost: Alan Walker, Discolusure, Don DIablo, Marshmello, Tiesto, Timmy Trumpet, Vini Vici, Zara Larsson, Dash Berlin, Laidback Luke, Sunnery James & Ryan Marciano, Faithless și mulți alții.

Citește și  Valul 3 SAGA Festival: Timmy Trumpet, Vini Vici, Dash Berlin, Laidback Luke
Citește și  SAGA Festival – cel mai mare festival organizat în București