Ești în București weekendul ăsta? Foarte bine! Nu te vei plictisi. Evenimentele în aer liber revin în București exact ca în perioada dinainte de pandemie iar asta nu poate decât să ne bucure. De la degustări de burgeri la muzica jazz și de la meșteșuguri țărănești la cele mai noi tehnologii în materie de smart home, ai de unde alege. Am făcut mai jos o mică listă de evenimente pe care nu trebuie să le ratezi. Deci, pe unde ne vedem?

Piata Unirii >>> Vineri, Sâmbătă și Duminică – show-uri Simfonia Apei

Muzeul Țăranului Român >>> Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești) Asociația Urban Events organizează Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, desfășurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român din București, în perioada 26 – 28 mai 2023. Intrarea este liberă, iar accesul se face prin str. Monetăriei.

Calea Victoriei >>> Străzi Deschise Plimbări pietonale animate de statui vivante, marionete, ateliere interactive, Silent Disco în Rave Bus marca SAGA Festival şi spectacole de teatru pentru copii. Program complet: https://bit.ly/43md8Dz

Romexpo >>> Bucharest Tech Week 2023 – Tech Expo Bucharest Tech Week transformă capitala României în capitala internațională a tehnologiei. Timp de o săptămână, cel mai mare festival de tehnologie din România adună specialiști, oameni de business, studenți și iubitori de tehnologie într-un singur loc, pentru a participa la summit-uri dedicate și expoziții diverse.

Mătăsari >>> Femei pe Mătăsari #11 – Femei pe Matasari nu este doar un festival. 
Este un punct pe harta orasului, este o stare, este o lume. 
Anul acesta, cea de-a XI-a editie vine sa confirme ca o poveste bine spusa are puterea de a schimba perceptia asupra unei strazi – marginalul se apropie de centru prin oameni.
Pentru 3 zile – 26-28mai 2023 – arta, muzica si voia buna te asteapta pe strada Matasari.

Cotroceni >>> Sounds of Cotroceni IV – A patra editie Sounds of Cotroceni aduce un line-up care nu se mai oprește, de sâmbătă până duminică. 
De la Jazz, Alternative, Indie, Pop pana la Bossa Nova!
In plus, vom avea dancing parties in fiecare seara cu niste DJ magici. Check’em out!

Barbu Văcărescu – Verde Stop >>> BURGERFEST 2023 Pe 26 – 28 mai 2023, cei mai buni burgeri din țară se adună in Capitală! Vino cu prietenii sau cu familia, cu mari, cu mici, cu căței – nu chiar cu purcei – și hai să ne relaxam la iarbă verde! BURGERFEST va desemna pentru al șaptelea an CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.