A ramas mai putin de o saptamana pana incepe distractia de la castel iar organizatorii au pus la dispozitie o serie de informatii foarte utile pentru toti participantii. Am strans cateva dintre aceste informatii si sunt bucuros sa le impart cu voi:

PRE-SWAP

Pentru prima data, biletele pot fi pre-schimbate in bratari si in Bucuresti, la Baneasa Shopping City, de miercuri – 10 iulie pana duminica – 14 iulie (orele 10-22).

In CluJ, ca si in anii trecuti, biletele pot fi schimbate la Iuliu Mall si Cluj Arena, de miercuri pana luni – 15 iulie (intre orele 10-22). La Cluj Arena vineri, 12 iulie, casa va fi totusi inchisa datorita evenimentelor sportive.

Atentie: trebuie sa aveti biletul achizitionat nominal si sa aveti un buletin pentru verificarea datelor de pe acesta, nume si adresa. Pentru a minimiza si mai mult timpul de procesare, intrati pe https://ec2019-pcs-wwws.intellitix.com si inregistrati-va biletul. Odata ajunsi la unul din punctele de mai sus, veti primi bratara aferenta in maxim 1 minut.

CASHLESS PAYMENT

Ca si in anii trecuti, Electric Castle este un festival ce functioneaza fara plata cash, ceea ce inseamna ca trebuie sa va creati un cont pe https://ec2019-pcs-wwws.intellitix.com, pentru a primi si mini-cardul aferent contului vostru pentru a putea efectual plati in interiorul castelului. Evident, puteti face si top-up inainte de festival, pentru a evitat statul la coada.

TRANSPORT

Fie ca veniti cu masina, trenul sau autobuzul, organizatorii fac eforturi pentru a se asigura ca accesul catre festival se va desfasura in cele mai bune conditii, de aceea ar fi bine sa tineti cont de sfaturile de mai jos:

  1. vii cu autobuzul? Incepand de Miercuri – ora 10 si pana Luni – ora 13, autobuzele vor circula in regim non-stop pe ruta Cluj – Bontida, cu plecare de la Iulius Mall si de la Complexul sportiv Horia Demian. Biletele pot fi achizitionate online folosind bratara de festival sau cash.
  2. vii cu trenul? Daca vii din Cluj, poti lua trenul direct catre Bontida (fiecare tren ce trece prin Bontida va opri in aceasta statie) sau poti lua de la gara:
  • tramvaiul 101 sau 102 catre sala Horia Demian de unde poti lua autobuzele directe
  • autobuzul 9 pana la Memorandumului si apoi autobuzul 25 catre Iulius Mall, de unde poti lua autobuzele directe

3. vii cu masina personala? Din Cluj ai la dispozitie urmatoarele rute:

  • Cluj-Napoca – Bulevardul Muncii – E576 – Bontida
  • Cluj-Napoca – Cluj Airport – E576 – Bontida
  • Cluj-Napoca – Cluj Airport – Apahida – E576 – Bontida

Taxa de parcare este de 30 lei pentru toate cele 5 zile daca achitati online in avans, sau 35 de lei la fata locului.

Organizatorii te incurajeaza sa lasi masina acasa si sa folosesti mijloacele de transport in comun pentru o fluidizare a traficului.

4. vii cu avionul? Aeroportul este situat la 30 km de Bontida, astfel incat, poti fie sa iei un mijloc de transport in comun, fie sa folosesti optiunile de ride-sharing, BOLT sau PONY, sau clasicul taxi.

LINE-UP

A fost anuntat line-up-ul complet pe zile si poate fi consultat aici.

Ca si headlineri, acesti vor performa astfel:

Joi – LIMP BIZKIT
Vineri – FLORENCE + THE MACHINE
Sambata – BRING ME THE HORIZON
Duminica – THIRTY SECONDS TO MARS

GRIJA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR

Pana in 2020 trebuie sa eliminam toate recipientele si ustensilele din plastic asa ca si Electric Castle sustine acest obiectiv si va amplasa pe tot perimetrul festivalului recipiente de colectare selectiva pentru plastic, aluminiu si gunoi menajer. Asa ca haideti sa dam dovada de grija pentru mediu si sa sustinem aceste initiative.

Foarte important: Nu va lasati pacaliti de vreme!

Chiar daca prognoza poate arata la un moment dat foarte bine, cei 6 ani de pana acum au demonstrat ca vremea de la Bontida este total imprevizibila si este indicat sa va pregatiti ca atare (cizme, pelerine, haine groase).

In rest, inarmati-va cu buna-dispozitie si pregatiti-va pentru o noua editie epica.

Mai multe detalii pot fi gasite si pe pagina special dedicata pregatirii pentru festival, disponibila pe site-ul oficial Electric Castle.

Deci, cu cine dau un shot de Tatratea la castel?