Clujul se pricepe la festivaluri și tocmai de aceea nici nu nu duce cu lipsă, însă anul viitor se prefigurează un nou nume pe lista evenimentelor. /FORM Days se vrea a fi un Music & Art festival adică să îmbine atât prestații ale unor nume sonore din industria muzicală internațională cât și elemente de artă, stand-up comedy și teatru.

Evenimentul va avea loc intre 2 si 5 iulie domeniul Castelului Rákóczi-Bánffy. Vă sună cunoscut conceptul de festival ce are loc lângă Cluj pe un domeniu Banffy? Nu, nu este doar o întămplare.

Proiectul /FORM a fost conceput de unul dintre fondatorii Electric Castle – Teodor Negrea, cel care a părăsit echipa în urmă cu 4 ani. După mai multe proiecte strânse în jurul /FORM (/FORM Space – spațiu de evenimente, /FORM Cafe – cafenea alternativă, Stories by /FORM – bistro/restaurant și din toamna acestui an preluarea clubului Midi), iată că a venit randului unui eveniment de anvergură ce va avea loc în la început de iulie, tot în jurul acestui concept.

Cum spuneam, locul de desfășurare este un domeniu din secolul XV, de aproximativ 17 hectare aflat cam la 17 km de Cluj-Napoca și care se laudă cu o panoramă impresionantă către Munții Gilaului.

Până în momentul de față au fost confirmate 3 scene: FORM Stage, subFORM stage și Raggae Stage iar printre numele ce vor urca pe scenă regasim Passenger (pentru prima oară în România), Gorgon City, Black Sun Empire, dar și David August, Icicle sau Hooverphonic si Nneka.