După cum s-a vehiculat în presă de luni bune, aplicația Clever Taxi s-a rebranduit iar de săptamna trecută a devenit official Free Now – cea mai mare aplicație de ride-sharing din Europa.

Aplicațile vor functiona pentru o perioadă de timp în paralel, adică se vor putea face comenzi atât pe Clever cât și pe Free Now, iar primele 100.000 de curse sunt gratuite pentru bucureşteni, în limita a 20 de lei pentru prima cursă. Mai mult decât atat, pasagerii care plătesc prin card au, până pe 15 decembrie, o reducere de 50% pentru toate călătoriile.

Serviciul urmează să se extindă și în celelalte orașe din țară, la momentul actual având peste 15.000 de șoferi înscriși doar în București.

Free Now este parte din cea mai mare platformă de mobilitate urbană deținuta de Daimler și BMW şi este singura aplicaţie din România care integrează atât taxi, cât şi ridesharing. La nivel european, aplicația este disponibilă în 100 de orașe europene din 9 țări: Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia.

Descarcă Free Now pe iOS.
Descarcă Free Now pe Android