Ca urmare a apariției în viețile noastre a Covid-19, Tomorrowland are pentru prima dată ocazia să devină întocmai ceea ce îi spune și numele – un tărâm al zilei de mâine, un tărâm al viitorului, complet digitalizat.

După ce a anunțat pe 15 Aprilie anularea ediției de anul acesta a celui mai mare concept de festival world-wide, Tomorrowland se pare că nu a renunțat complet la ideea de a avea totuși o ediție în acest an și s-a pus pe treabă pentru a pregăti ceva cu totul special.

Around The World este un concept cu totul inedit, o lume digitală creată pentru a fi explorată din orice colț al lumii prin intermediul oricărui PC, laptop, smartphone sau tabletă.

Organizatorii promit o experiență de festival interactivă, unde te poți întâlni chiar (virtual) cu prieteni și împreună vă veți putea bucura de lumea fictivă, de efectele 3D și de seturile celor mai consacrați DJ din lume.
Vor fi 8 scene și nu va fi nevoie de ochelari VR.

Festivalul va avea loc timp de 2 zile: 25 și 26 iulie iar line-up-ul arată cam așa:

Prețul biletelor va fi de 20 € pentru ambele zile cu posibilitate de relive (]n perioada 27 iulie – 2 august) sau 12.5 € pentru fiecare zi și vor fi puse în vânzare mâine, 18 iunie ora 16 (ora României).