Untold pare să fi înțeles că pentru a evolua trebuie să se reinventeze așa că anul acesta organizatorii au mizat pe nume sonore pentru live act-urile de pe scena celui mai mare festival din sud est-ul europei.

Astăzi, Untold a anunțat noi nume ce vin să completeze armata de DJ ce vor fi prezenți în August la Cluj.

Vorbitor de arabă, franceză și engleză, marocano-americanul French Montana are numeroase colaborări cu artiști precum Lil Wayne, Jay-Z, Chris Brown sau Cardi B.

Bebe Rexha s-a ținut bine în topurile de anul acesta după colaborarea cu David Guetta pentru re-make-ul piesei Blue. Sunt curios dacă cei doi vor avea și un live act împreună pe scena Untold.

Ava Max este artista pe care eu am confundat-o deseori cu Lady Gaga, cele două având atât un timbru cât și un stil muzical asemănător. Piesa “Sweet but Psycho” a atins numărul 1 în mai multe țări, cum ar fi Regatul Unit, Suedia, Norvegia, Finlanda, Austria, Danemarca, Estonia, Germania, Irlanda, Belgia, Elveția și Noua Zeelandă.

Thievery Corporation au fost una dintre cele mai frumoase surprize de la Electric Castle din 2014, acolo unde i-am auzit pentru prima oară live.

Eric Prydz este DJ-ul pentru care aș lua avionul pănă la Cluj pentru a-i vedea show-ul vizual dar și sa îi aud muzica plină de energie.

Alte nume care completează line-up-ul sunt: Alesso, Alok, Armin van Buuren, David Guetta, Fedde Le Grand, KSHMR, Martin Garrix, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Topic, TUJAMO și să nu uităm de mult-așteptatul show al americanilor de la IMAGINE DRAGONS.