Deja știți că îmi plac gadget-urile și instrumentele digitalizate care îți fac viața mai ușoară. Ceea ce nu știți este că imi place și mai mult să aflu că oameni din jurul meu vin cu astfel de soluții și pun la cale business-uri care pot să schimbe interacțiunea între oamenii de vânzări, companii, antreprenori și chiar oameni de rând, printr-un lucru atât de simplu: Cartea de vizită.

Ceea ce vreau să vă prezint astăzi este un card digital personalizat, care se folosește de tehnologia NFC pentru a transfera instant datele tale de contact în telefonul sau baza de date a unui posibil viitor partener.

Practic acest smart business card, Tap2Connect pe numele lui, are incorporate toate datele tale de contact pe care tu le introduci în aplicația MOBILO, și transferă automat aceste date în telefonul pe care il atingi.

Partea și mai interesantă este că aceste date pot fi trimise și către un CRM (Customer Relationship Management) precum Salesforce, pentru a fi utilizate ulterior pentru generarea de lead-uri.

În contextul pandemic actual, cred că acest gen de schimb de date are o aplicabilitate uriașă iar pe viitor va simplifaca foarte mult interactiunea dar va contribui și la reducerea tonelor de hârtie folosite pentru imprimarea cărților de vizită tradiționale.

Vedeți mai jos un scurt exemplu despre cât de simpla este interacțiunea cu acest card, atât pe Android cât și pe iOS.

Pe băieții de la Tap2Connect îi găsiți atât pe Facebook cât și pe Instagram.