Dacă tot umbla la un moment dat un zvon că ar veni Amazon in Europa de Est să se bată direct cu eMAG (zvonuri neconfirmate de nimeni), iată că retailer-ul românesc vine cu un nou serviciu ce seamană foarte mult cu serviciul Prime al Amazonului.

Genius este un abonament lunar de 8,25 lei (sau 99 lei/an) pentru care eMAG îți garantează livrare gratuită pentru sute de mii de produse atât livrate prin easybox cât și prin curier sau showroom. De asemenea, primești și încă 30 de zile extra pentru retur (în total 60 zile). În ceea ce privește comenzile livrate prin curier, comanda minimă este de 100 de lei și cel mai probabil nu se aplică produselor mari gen electrocasnice sau materiale de construcții.

Având în vedere că zilele trecute eMAG și-a lansat și propria băcănie online, acest abonament este unul destul de convenabil mai ales pentru cei care fac cel puțin 2 comenzi pe lună, dacă ne gândim că o livrare la easybox costă 4,9 lei.

În București putem adauga un avantaj în plus, livrarea produselor Genius se face a doua zi 7 zile din 7, chiar și duminica, pentru comenzi plasate până la miezul nopții.

Serviciul Genius este disponibil în următoarele localități: București, Bragadiru, Cățelu, Chiajna, Dobroești, Dudu, Jilava, Măgurele, Pantelimon, Popești-Leordeni, Roșu, Rudeni, Voluntari Brașov Cluj-Napoca, Florești Constanța, Ovidiu, Mamaia, Mamaia-Sat Iași, Miroslava.

Detalii aici și regulamentul complet aici.