A trecut ceva timp de când nu am mai scris un review despre produse tech, așa că am profitat de evenimentul Apple din această seară pentru a relua seria de articole, sper eu mai dese.

Așa cum spuneam și în titlu, noile accesorii pentru iPhone – AirTags – au fost destul de mult discutate în trecut și practic lansarea lor a fost destul de mult amânată, însă începând cu 30 Aprilie acestea vor fi disponibile pentru comenzi și mai mult decât atât, pot fi și personalizate gratuit, după bunul plac. Cel puțin în US – nu sunt încă sigur dacă serviciul de gravare va fi disponibil și la noi în țară.

Front and back view of AirTag personalized with a smiley-face emoji.

AirTags sunt mici dispozitive de mărimea unui nasture ce utilizează tehnologia bluetooth pentru a transmite locația lor către aplicația Find My din dispozitivul tău mobil și pot fi atașate la tot felul de obiecte. De la chei la poșete, genți de voiaj sau alte lucruri care sunt importante pentru tine și pe care le poți pierde foarte ușor.

Aplicația Find My nu doar că iți va găsi locația obiectului, dar îți va da și indicații de orientare în spațiu, utilizând senzorul de proximitate și giroscopul telefonului mobil.

Precision Finding with AirTag, displayed on iPhone 12.

AirTags vor fi disponibile atât în varianta simplă, cât și în formă de breloc, în mai multe culori și chiar o ediție specială semnată Hermès.

Expanded Gallery Image 3

Prețul unui dispozitiv AirTag va fi de 29$, iar un pachet de 4 va fi 99$.