Datorită incertitudinii legate de posibilitatea de a mai organiza vreun festival anul acesta, organizatorii Untold vin cu o idee, trebuie să recunosc, inedită.

Toți cei care au achiziționat un bilet pentru edițiile de anul acesta Untold și Neversea pot intra în următoarele 10 zile pe platforma de bilete și pot transforma biletul in Anytime Pass, valabil pentru oricare dintre următoarele 3 ediții, inclusiv de anul acesta (dacă va avea loc).


Practic, indiferent de tipul de bilet pe care l-ai cumpărat, îl poți folosi, păstrând aceleași caracteristici (Acces General, VIP, sau 1-Day-Ticket), la oricare dintre edițiile viitoare ale festivalului.

Încă o veste bună este și aceea că, în situația în care nu ți-ai achiziționat până acum un bilet, ai posibilitatea să o faci acum direct cu un Anytime Pass fie la Untold, fie la Neversea, la următoarele prețuri:

· UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe
· UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe
· NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe
· NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe

Așadar, chiar dacă din păcate nu cred ne vom vedea prea curând pe la vreun festival, iată că există soluții pentru a beneficia totuși de avantajele achiziționării biletului și în felul acesta toată lumea are de câștigat.