Deja nu mai este un secret conexiunea pe care DJ-ul olandez Armin Van Buuren o are cu publicul romăn, după ce 4 ani la rând a fost prezent pe scena Untold cu seturi ce au depășit cu mult programul stabilit inițial cu organizatorii.

Anul acesta, la aniversarea celui de-al 5-lea capitol din povestea Untold, Armin a promis ca va veni cu super surprize: cel mai lung set din istorie – un show cu totul unic pregatit special pentru Untold. Cu această ocazie a compus și imnul oficial Untold de anul acesta: Armin van Buuren & Avian Grays feat. Jordan Shaw – Something Real.

Însă, de departe cea mai mare și neașteptată surpriză, pe care sincer nu o vedeam venind prea curând este o piesă în limba română. Mai mult decât atât, piesa este o colaborare cu una dintre cele mai consecvente voci de pe scena trance din România – Alexandra Bădoi.

Premiera a avut loc aseară, în cadrul show-ului A State Of Trance – ediția cu numarul 924 iar sound-ul este unul destul de clasic și ușor de recunoscut ca fiind o producție semnată de Armin.

Mă bucur enorm pentru Alexandra, pentru ca și-a atins un vis pe care unii s-ar putea să-l fi considerat la un moment dat prea îndrăzneț.

Fără alte comentarii, găsiți mai jos piesa dar și înregistrarea emisiunii ASOT – 924. Enjoy!

Armin van Buuren presents Rising Star feat. Alexandra Badoi – Cosmos