Am putea spune că Bucureștiul și-a recuperat regele astăzi, cel puțin așa mi-a sunat mie anunțul celor de la Alda în evenimentul ce a avut loc pe terasa Casei Poporului. Vestea a venit după ce mai multe afișe au împânzit capitala zilele trecute și în care apareau texte din cele mai îndrăgite piese ale DJ-ului olandez, alături de sigla festivalului Saga.

Deși inițial s-a crezut că artistul va completa line-up-ul festivalului ce va avea loc între 10 și 12 septembrie în Parcul Izvor, se pare că acesta va avea parte de un show solo, sub marca Sound of Bucharest, cel mai probabil un show ce va completa activitățile pe care primăria le pregătește cu ocazia Zilelor Bucureștiului. Accesul la eveniment va fi gratuit pentru cei ce au achiziționat bilete la Saga, însă accesul va fi restricționat la un anumit număr de participanți.

Surpriza cea mai mare a fost apariția lui Armin în carne și oase la eveniment, lucru ce a fost foarte bine ținut secret. După anunț, dj-ul a mixat câteva minute după o pauză de aproape 500 de zile.

Încă nu mi-e clar dacă Armin va fi prezent totuși la Untold anul acesta, având în vedere că festivalul de la Cluj are loc în aceeași perioadă cu Saga, poate eveinmentul de la București a fost creat pentru a nu se suprapune cu o eventual întoarcere a lui Armin și pe Cluj Arena sau pur și simplu Armin revine în România anul acesta doar la București. Probabil vom afla în perioada următoare.

Detalii și înregistrati pe site-ul Sound of Bucharest.